sreda, 24. jula 2024.

Organizatorima „korona žurke“ uslovne kazne

Objavljeno: 8. marta 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO-  Organizatori „korona žurke“ na periferiji Valjeva, u Deguriću, osuđeni su na uslovne kazne. Kako saznaje portal Patak online, glavni organizator žurke S. Č. (35) iz Beograda osuđen je na osam meseci zatvora, uslovno na godinu dana. Dvadesetdvogodišnja Valjevka A.G., koja je, kako je okarakterisano, pomagala u vezi organizacije muzike za ovu žurku, osuđena je na zatvorsku kaznu u trajanju od šest meseci, uslovno na godinu dana.

Presude su donete po skraćenom postupku u Osnovnom sudu u Valjevu.

Podsećamo, komunalna milicija prekinula je sinoć oko 23 sata žurku koja je organizovana u jednom ugostiteljskom objektu u Valjevu, a na kojoj je zatečeno 37 ljudi!

Organizatori žurke S. Č. (35) iz Beograda i A.G. (22) iz Valjeva su odmah uhapšeni zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima za vreme epidemije, a protiv 35 osoba je komunalna milicija podnela prekršajne prijave iz Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti.

Žurka je organizovana u ugostiteljskom objektu „Oaza 014“  na periferiji Valjeva, u Deguriću. Asistenciju komunalnoj miliciji pružili su pripadnici valjevske policije, koji su tokom pregleda osoba, objekta i vozila koja su koristii gosti ove kafane zaplenili tri paketića sa belom praškastom materijom za koju se osnovano sumnja da je amfetamin, kao i određenu količinu marihuane.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *