nedelja, 3. marta 2024.

Osam godina zatvora zbog obljube pastorke

Objavljeno: 6. januara 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Penzioner Danilo S. (66) iz Vrčina nepravosnažno je osuđen pred Višim sudom u Valjevu na osam godina zartvora zbog krivičnbog dela obljube svoje pastorke koje je trajalo u periodu od devojčicine šeste do četrnaeste godine!

Krivično delo Danilo S. je izvršio na teritoriji Trebinja i Valjeva u periodu od 2000. do avgusta 2008. Godine. On se u pritvoru nalazi od 14. septembra prošle godine kada je uhapšen prilikom pokušaja da pređe granicu između Srbije i BiH.

On je, kako je navedeno u presudi Višeg suda, u više navrata od devojčice tražio da se skida, dodirivao je po intimnim delovima tela i tražio da ga oralno zadovoljava.

„On se pri tome koristio činjenicom da je bio vanbračni suprug majke tog deteta sa kojom je živeo u porodičnoj kući u Trebinju i Valjevu i da je svoju vanbračnu suprugu i njenu maloletnu decu – sina i ćerku, finansijski pomagao, vodio brigu o vaspitanju i starao se o devojčici i njenom bratu. Devojčica je pristajala na to što joj je očuh činio u strahu da će on, ukoliko ne uradi zahtevano, prestati da se stara i brine o njenoj porodici“, piše u presudi.

Za zlodelo se saznalo 2017. godine, kada je oštećena postala punoletna i sve detalje šta joj je očuh činio punih osam godina ispričala svom bratu blizancu. Mladić je odmah slučaj prijavio policiji u Valjevu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *