subota, 20. jula 2024.

Osam medalja za valjevske karatiste

Objavljeno: 9. aprila 2024.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Foto: Karate klub 014 Valjevo
Foto: Karate klub 014 Valjevo

VALJEVO- Na prvenstvu regiona uže Srbije za poletarce, pionire i nade u karateu, koje je održano u sportskoj hali Preljina, valjevski karatisti su osvojili osam medalja.

Na prvenstvu regiona nastupilo je oko 500 takmičara, a Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa 11 takmičara u raznim uzrasnim kategorijama.

Nakon veoma teških nastupa ostvareni su sledeći rezultatati: Dina Drinčević, Aleksa Matijević i Đorđe Mitrović zauzeli su prvo mesto u svojim kategorijama i postali prvaci regiona, okićeni zlatnim medaljama.

Bogdan Pavlović, Vuk Đuričković i Neda Damnjanović postali su vice prvaci regiona i okitili se srebrnim medaljama, dok su Sara Nešić i Iva Krsmanović zauzele su treće mesto i osvojile bronzane medalje. Svi osvajači medalja plasirali su se na državno prvenstvo.

Kako je saopšteno, predsednik kluba Vladan Živanović i trenerski tim Marina Goloskoković, Predrag Branković, Milan Lepojević i Milenko Lukić, zadovoljni su postignutim rezultatima  najmlađih takmičara na najznačajnijem turniru našeg regiona.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *