sreda, 17. aprila 2024.

Osnovan bokserski klub u Mionici

Objavljeno: 21. aprila 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- Mionica dobija novi bokserski klub potvrđeno je iz novoosnovanog bokserskog kluba „Mionica“. Nekadašnja autobuska stanica biće preuređena u boks klub. U toku je renoviranje i adaptacija objekta.

Zahvaljujući donaciji bokserskog kluba „Metalac“ iz Valjeva postavljeni su i džakovi za boks. Treninzi će početi nakon uređenja objekta, a očekuje se bogat sadržaj za sve uzraste.

„Sport je oduvek bio popularan u Mionici. Ulažemo u rekonstrukcije sportskih terena, osnivamo klubove. Imamo mnogo planova. Uskoro će naporne treninge započeti i članovi  bokserskog kluba „Mionica“. Posvećeno i sa novim idejama radimo na izgradnji Mionice budućnosti“, rekao je predsednik opštine Mionica Boban Janković, prilikom obilaska radova.

Mionica je iznedrila mnoge republičke prvake, kada je reč o borilačkim veštinama. Sa modernom sprotskom halom, teretanom na otvorenom i renoviranim školskim terenima Mionica pruža značajne mogućnosti za sve sportiste.

Opština Mionica ove godine uložiće preko 45 miliona dinara iz budžeta u razvoj sporta. Očekuju se i dodatna sredstva preko konkursa od nadležnih ministarstava i to više od 20 miliona dinara.

Takođe, zahvaljujući donaciji Dunav osiguranja, u centru Mionice počelo je renoviranje košarkaškog terena u vrednosti od dva miliona dinara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *