subota, 20. aprila 2024.

Osumnjičen da je budžet oštetio za 39,3 miliona dinara

Objavljeno: 2. marta 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Unutrašnja kontrola MUP Srbije podnela je krivičnu prijavu protiv načelnika Sektora za vanredne situacije u Valjevu Milana Mihailovića, zbog sumnje da je državni budžet oštetio za 39,3 miliona dinara. Sumnja se da je u periodu od novembra 2011. godine do septembra 2013. preduzeću “Austroterm”, bez ikakvog ugovora, ustupio agregat velike snage. U toku je sprovođenje istražnog postupka, a naši izvori bliski istrazi navode da se radi u skupom vojnom agregatu, velike snage. “ Zna se koliko košta radni sat i pod kojim uslovima se agregat može izdati. U ovom slučaju agregat je dat bez ikakvih papira”, navode naše izvori.

Da se protiv Mihailovića, koji je ovogodišnji dobitnik godišnje nagrade Grada Valjeva, vodi krivični postupak, otkrili su valjevski naprednjaci, koji su se usprotivili da Mihailović stane rame uz rame sa drugim dobitnicima godišnje nagrade Valjeva. Milana Mihailovića su za godišnju nagradu Valjeva predložili gradonačelnik Stanko Terzić, njegov zamenik Žarko Kovač i pomoćnik gradonačelnika Milorad Ilić.

Jedan komentar na “Osumnjičen da je budžet oštetio za 39,3 miliona dinara

  1. Sta kazu gradonacelnik i njegov zamenik na ovu vest, zar ovakvi ljudi zasluzuju nagradu? Tesko postenim gradjanima sa ovakvim gradonacelnikom!

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *