nedelja, 26. maja 2024.

Otac i sin napali saobraćajce

Objavljeno: 30. novembra 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Nesvakidašnja scena odigrala se na valjevskim putevima, kada je patrola policije punih osam kilometara jurila vozača „fiat pande“, koji nije stao kada ga je zaustavila patrola saobraćajne policije. Kako saznajemo, incident se dogodio u nedelju oko ponoći, kada je u Suvoborskoj ulici patrola policije pokušala da zaustavi vozača D.R. (53) iz valjevskog sela Žabari. Pošto se vozač nije zaustavio, za njim u poteru su krenuli saobraćajci, ali se on tek zaustavio kada je stigao do svoje kuće.

Kada je izašao iz vozila D.R., koji je bio u alkoholisanom stanju, je odmah nasrnuo na dvojicu saobraćajnih policajaca i tom prilikom im je naneo lake povrede. Napadu na policajce je pridružio i sin vozača Đ.R. (30), protiv koga je podneta krivična prijava zbog napada na službena lica. Patrola koja je stigla u pomoć saobraćajcima je uhasila vozača „fiat pande“ D.R., kome je određeno zadržavanje do 48 časova. On je predat nadležnom tužilaštvu, koje nije tražilo određivanje pritvora zbog napada na policajce, tako da je pušten da se brani sa slobode.

Protiv osumnjičenog je u redovnom postupku podnesen i zahtev za pokretanje prekrsajnog postupka Prekršajnom sudu u Valjevu, zbog izvršenih prekršaja, upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, nepostupanja po naređenu policije, preticanja preko pune linije  i jos tri prekršaja iz oblasti bezbednosti saobraćaja.

Jedan komentar na “Otac i sin napali saobraćajce

  1. Ah Zabarci nikad se nećete opametiti daleko od civilizacije a tako blizu grada Valjeva .Jedno od najlepših sela u Valjevskom kraju pogled na grad pogled na bazene u Petnica ali ipak tako daleko .

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *