nedelja, 26. maja 2024.

Otkazana poseta premijerke Tehničkoj školi

Objavljeno: 22. maja 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Foto: Tehnička škola Valjevo
Foto: Tehnička škola Valjevo

VALJEVO- Premijerka Srbije Ana Brnabić otkazala je za danas najavljenu posetu Tehničkoj školi u Valjevu. Da premijerka neće doći u Valjevo novinari su saznali tek 20-ak minuta pre njenog najavljenog dolaska.

Kako je objavljeno na sajtu Vlade Srbije, pored predsednice Vlade Srbije, najavljen je dolazak direktorke Kancelarije za dualno obrazovanje i Nacionalni okvir kvalifikacija Gabrijela Grujić, kao i direktora Privredne komore Srbije Marka Čadeža.

„U okviru promocije regionalnih trening centara, planiran je obilazak pomenute škole, nakon čega će biti potpisani sporazumi između direktora Tehničke škole Branka Goloskokovića i direktora kompanija ’Hisens Gorenje’, ’Hansgrohe’ i ’Biserba’“, objavljeno je na sajtu Vlade Srbije.

Od svih najavljenih gostiju Tehničku školu je jedino posetila direktorka Kancelarije za dualno obrazovanje i Nacionalni okvir kvalifikacija Gabrijela Grujić, a nakon njene posete potpisan je sporazum između Tehničke škole i tri kompanije:  „Hisens Gorenje“, „Hansgrohe“ i „Biserba“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *