petak, 24. maja 2024.

Otkrivena laboratorija za proizvodnju skanka

Objavljeno: 8. septembra 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U selu Brankovina policija je otkila laboratoriju za veštačku proizvodnju marihuane. Laboratorija je bila smeštena u jednoj hladnjači. Zbog toga valjevska policija je uhapsila S.N.(53) iz Valjeva. On se sumnjiči da je izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. Prilikom pretresa policija je u hladnjači u Brankovini otkrila laboratoriju za proizvodnju opojne droge skank. Pronađeno je 855 plastičnih saksija, 38 lampi i 46 električnih trafoa, PVC kesa sa semenkama kanabisa i druga oprema koja služi za gajenje marihuane. Osumnjičeni S.N. je uz krivičnu prijavu sproveden tužilaštvu.

2 komentara na “Otkrivena laboratorija za proizvodnju skanka

  1. Da su ostali oni reketaši u policiji, hvalili bi se brojem pijanih otkrivenih u noćnim akcijama, ovako da vam nije onog ragbiste, ne bi imali nikakve rezultate. A ŠTA BI SA TAJKUNIMA I UPROPAŠĆENIM FIRMAMA I BANKOM, jel njih neko štiti, ili vi nemate kapacitet za njih.

    0

    0
  2. Tajkune u Valjevu policija ne sme da pipne, sve to štiti onaj invalidski penzioner iz Divaca na radu u kabinetu premijera, i onaj sa Povlenskih magli i vidika.

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *