četvrtak, 29. februara 2024.

Otvaranje Lidla 7. oktobra

Objavljeno: 27. septembra 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Lidl Srbija 7. oktobra otvoriće vrata prodavnice u Valjevu, a posao će dobiti 35 ljudi, saopštila je ova nemačka kompanija.

„Bliži se dan kada ćemo konačno otvoriti naša vrata građanima Valjeva i omogućiti im da se uvere u kvalitet naših proizvoda. Posebno nas raduje što smo tim proširili za 35 novih kolega iz ovog grada, koji su u fazi finalnih priprema i obuka. Oni će, kao i svi zaposleni u Lidlu imati petodnevnu radnu nedelju i plaćen svaki minut rada, kao i posebne benefite, poput privatnog zdravstvenog osiguranja pod jednakim uslovima za sve“, izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović.

Kako je saopšteno, Lidl će stanovnicima Valjeva ponuditi pažljivo odabran asortiman prilagođen potrebama domaćih potrošača, koji trenutno čini oko 1.800 proizvoda u stalnoj ponudi, od kojih je više od 600 od domaćih dobavljača. U kratkotrajnoj ponudi, svakog četvrtka kroz tematske nedelje prehrambeni asortiman osvežava se ukusima inspirisanim različitim kuhinjama sveta, poput azijske, francuske ili italijanske.

Pored toga, Lidl kroz svoj asortiman nudi i neprehrambene proizvode, poput tekstila za muškarce i žene, alata, opreme za domaćinstvo, sportske rekvizite, baštenski nameštaj i sl. Ovi proizvodi prate sezonske trendove i potrebe,  a asortiman se menja i osvežava svakog četvrtka, na dan kada počinju nove akcijske ponude u Lidlu.

Brze kase i veliki prolazi između rafova upravo je ono što kupovinu u Lidl prodavnicama čini lakšom, a nova prodavnica u Valjevu imaće i oko 130 parking mesta.

„Lidl Srbija je paralelno sa gradnjom prodavnice, finansirao rekonstrukciju raskrsnice ulica Pop Lukine i Vladike Nikolaja, što doprinosi funkcionalnosti i boljem izgledu ovog dela grada Valjeva“, saopšteno je iz ove kompanije.

Radno vreme Lidl prodavnice po otvaranju biće od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji uz povećanu kontrolu poštovanja epidemioloških mera, te se mole svi potrošači da nose maske i slušaju instrukcije kovid redara.

U leto 2019. godine nemački trgovinski lanac Lidl je kupio zemljište u Valjevu za otvaranje još jednog njihovog maloprodajnog objekta u Srbiji.

„Lidl“ će biti otvoren na prostoru bivših magacina trgovinskog preduzeća „Diva“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *