ponedeljak, 26. februara 2024.

“Paketići puni ljubavi” uručeni Dnevnom boravku za decu sa posebnim potrebama

Objavljeno: 15. januara 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn
????????????????
????????????????

VALJEVO – Studentski parlament Visoke poslovne škole strukovnih stuudija realizovao je tradicionalnu humanitarnu akciju “Paketić pun ljubavi”, pa su povodom Nove godine po julijanskom kalendaru, uručeni novogodišnji paketići za korisnike Dnevnog boravka za decu i mlade sa posebnim potrebama valjevskog Udruženja “Naši snovi”.

U humanitarnoj akciji studenata valjevske visoke državne škole, za 28 korisnika Dnevnog boravka obezbeđeni su novogodišnji paketići sa grickalicama, slatkišima, sokovima, školskim priborom i didaktičkim materijalom.

“Kao i prošle godine, kada smo novogodišnje paketiće obezbedili za decu sa smetnjama u razvoju sa seoskog područja, tako smo i ove odlučili da obradujemo mališane i mlade koji pripadaju nekoj od ranjivih kategorija društva, uvek se rukovodeći porukom da je naše malo nekada mnogo za one kojima je potrebno. Voleli bi smo da naš primer slede i drugi, i da se sete organizacija i društava koje brinu o ugroženim kategorijama”, rekle su prilikom uručenja paketića predsednica Studentskog parlamenta Tamara Vasić i predstavnica studenata prve godine studija Milica Miličić, čestitajući sve praznike korisnicima Dnevnog boravka.

Na poklonima se zahvalila sekretar Udruženja za pomoć deci sa posebnim potrebama Suzana Momčilović, podsećajući da u Dnevni boravak u Popučkama svakodnevno dolazi do 30 dece i mladih sa smetnjama u razvoju.

Inače, ovo nije prvi put da VIPOS pomaže Dnevni boravak za osobe sa posebnim potrebama, pošto je naš kolektiv, obeležavajući Dan škole 2011. godine, Udruženju “Naši snovi” donirao novi LCD televizor.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *