sreda, 26. juna 2024.

Pet medalja za valjevske karatiste

Objavljeno: 21. marta 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Na Državnog prvenstva Srbije u karateu za poletarce, pionire i nade, koje je održano u Smederevu, u organizaciji Karate saveza Srbije, valjevski karatisti su imali zapažen nastup i osvojili su pet medalja.

Na prvenstvu nastupilo je preko 80 karate klubova iz cele Srbije sa preko 700 takmičara u raznim kategorijama.

Na državnom prvenstvu u katama jedini predstavnik grada Valjeva bio je Karate klub 014 Valjevo je u kategoriji kata nastupio sa pet plasiranih takmičara. Svi takmičari Karate kluba 014 Valjevo, koji su nastupili na državnom prvenstvu osvojili su medalje i zauzeli jedno od mesta na pobedničkom postolju.

U kategoriji pionirki 2011. godište u klasi E Sara Nešić osvojila je prvo mesto i zlatnu medalju. U kategoriji Nada u klasi C, Ivana Matić zauzela je prvo mesto, Tamara Dražić drugo i Ana Živanović treće mesto. U istoj kategoriji u klasi D Anđela Mitrović osvojila je treće mesto.

Na prvenstvu u borbama, na državno prvenstvo plasirala su se tri takmičara Karate kluba 014 Valjevo, ali je nastupilo samo dvoje, jer Luka Goloskoković nije nastupio iz zdravstvenih razloga. Ana Živanović i Ivana Matić dale su svoj trenutni maksimum, ali su izgubile od daleko iskusnih takmičarki.

Predsednik i trener-menadžer kluba Vladan Živanović sa trenerskim timom, Predragom Branković, Marinom Goloskoković, Jovanom Marković i Čedomirom Bajkinom, veoma su ponosni na postignute rezultate takmičara Karate kuba 014 Valjevo, saopšteno je iz ovog kluba.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *