subota, 20. jula 2024.

Počelo krpljenje udarnih rupa

Objavljeno: 13. juna 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn
All-focus
All-focus

VALJEVO- Krpljenje udarnih rupa, koje su se pojavile na velikom broju gradskih ulica, je konačno počelo! Radovi su startovali u Suvoborskoj ulici, gde ogromne rupe zadaju muke vozačima. Rukovodilac Odeljenja za građevinsko zemljište i infrastrukturu Zoran Trifunović izvinio se građanima što radovi na sanaciji udarnih rupa nisu počeli ranije i zamolio ih za još malo strpljenja, uz poruku da će za mesec dana ceo grad biti kompletno sređen!

Za krpljenje udarnih rupa iz gradskog budžeta je izdvojeno 4,2 miliona dinara, a radove izvode „Va gradnja“ i SZR „Toške“, dok je za redovno održavanje ulice izdvojeno 5,4 miliona dinara i taj posao je poveren Preduzeću za puteve „Valjevo“.

Krpljenje rupa u Suvoborskoj ulici

„U okviru redovnog održavanja ulica već smo preko puta parka na Pećini uradili novi asfalt. Urađen je deo kolovoznog zastora, gde je bilo najviše rupa u Birčaninovoj ulici, na raskrsnici koja vodi ka silosima, kao i Majora Ilića od raskrsnice sa Radničkom do Dušanove ulice. Novi asfalt postavlja se i u Hajduk Veljkovoj ulici, na potezu od Karađorđeve ulice do kružnog toka, a u Ulici vojvode Mišića se menjaju ivičnjaci, dok bi u petak na toj deonici trebalo da bude postavljen novi asfalt“, rekao je Trifunović.

Kako je saopšteno, u okviru investicionog održavanja i asfaltiranja ulica radiće se 650 metara u Ulici Jakova Nenadovića, na potezu od Dročinske do S krivine, dok će na preostalom delu do izlaska na put za Šabac biti zakrpljene udarne rupe. Do kraja ove sedmice počeće i radovi na rekonstrukciji parkinga iza zgrade „Socijalnog“.

2 komentara na “Počelo krpljenje udarnih rupa

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *