utorak, 23. aprila 2024.

Počinje 33. Džez fest

Objavljeno: 25. maja 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Od večeras do subote u valjevu će biti održan 33. Džez festival. Novi umetnički direktor Milan Đurđević pripremio je program u kome će nastupiti velike muzičke zvezde poput Vlatka Stefanovskog, Miška Plavog i Vasila Hadžimanova.
„Želimo da proširimo sliku i posetiocima kroz razne stilove predstavimo i približimo umetnike različitih opredeljenja, uz jasan odnos prema kvalitetu. Valjevo ima sve potencijale da od ovog festivala napravi događaj koji će prevazići značaj lokalnog dešavanja“, rekao je Milan Đurđević najavljujući novu koncepciju valjevskog Džez festa koji se održava pod sloganom „New Jazz Moment“.

Festivala večeras otvara program „Dame pevaju džez“, druge večeri planirani su koncerti Slobodana Trkulje i zajednička svira Miška Plavog i Vasila Hadžimanova, čija će gošća biti Lena Kovačević. Poslednje večeri centralni događaj je nastup Vlatka Stefanovskog.

Inovacija ovogodišnjeg Džez festa su i koncrti na otvorenom, u 19 časova u Stop Shopu u petak i subotu, dok se centralni program, koncerti od 21 sata, održavaju na sceni Centra za kulturu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *