petak, 24. maja 2024.

Poklon predstava „Brak ustvari ljubav“

Objavljeno: 21. aprila 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Idućeg četvrtka u valjevskom Centru za kulturu biće izvedena poklon predstava „Brak ustvari ljubav“. Karte za ovaj kabare koji građanima daruje Centar za kulturu već se mogu preuzeti na blagajni Centra. Tekst, režija i scenografija potpisuje Vladan Savić, a igrajuVladan Savić i Kristina Savić.

Predstava “Brak ustvari ljubav”, nastala je na temelju kabarea “Kako razumeti Srbe”, koji se još uvek sa uspehom izvodi na sceni Pozorišta na Terazijama i koji je doživeo 120 izvođenja.  Ova pozorišno-kabaretska predstava se bavi ljubavno-bračnim životom jednog para, uzletima i nizbrdicama bračnog života, uz ideju da ništa nije teško i nemoguće ako postoji prava ljubav i ako se na brak gleda kao na tim, ekipu koja sve postiže oslanjajući se na saigrača. U ovim smutnim vremenima, gde se sve više brakova raspada, ovo je podrška toj prirodnoj i lepoj instituciji – braku.

Predstava je filovana mnoštvom živo otpevanih muzičkih numera, koji su vešto involvirani u radnju, pa se na momente može osetiti prava koncertna atmosvera. Takođe, trudili smo se da, pored muzike bude i finog, elegantnog humora. Predstava je lišena bilo kakve politike, psovki i diletantskog podilaženja publici.

Predstava će biti izvedena 27. aprila u 20 časova na velikoj sceni Centra za kulturu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *