petak, 12. aprila 2024.

Poklonila kuću porodici sa troje dece

Objavljeno: 27. avgusta 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO-  Dragana Ankucić iz Dolova kod Pančeva poklonila je kompletno domaćinstvo u Donjoj Kamenici porodici sa troje male dece iz Starih Banovaca, koji su do sada bili podstanari!

„Pre dva meseca, obratila sam se valjevskom Centru za socijalni rad, ponudila da nekoj porodici koja nema smeštaj poklonim kuću i imanje, ali niko nije reagovao. Zbog toga sam na svom fejsbuk- profilu objavila da domaćinstvo poklanjam potpuno besplatno uz uslov da je porodica višečlana. Na sreću, namera mi se ostvarila. Ne želim da se ova priča diže na velika zvona, a istog su stava i ljudi kojima sam poklonila kuću i imanje“, rekla je za „Novosti“ Dragana Ankucić.

Porodica iz Starih Banovaca u novi dom useliće se iduće sedmice. Oni su na poklon dobili potpuno sređenu i opremljenu novu kuću, kao i staru, koja može da se renovira. Uz to na poklon su dobili skoro hektar i po zemlje.

Kako prenose mediji, porodica Ankucić je kuću u Donjoj Kamenici kupila pre 10-ak godina, u zaseku Brđani. Ona će sledeće sedmice dobiti novog vlasnika.

Patak online/Večernje novosti

Foto: FB

2 komentara na “Poklonila kuću porodici sa troje dece

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *