sreda, 19. juna 2024.

Pokušao da ubije oca, pa izvršio samoubistvo

Objavljeno: 23. septembra 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Porodična tragedija dogodila se u valjevskom selu Gornja Bukovica kada je došlo je do pokušaja ubistva i samoubistva, saznaje Patak. Kako saznajemo, posle svađe sin je pretukao oca i naneo mu teške povrede opasne po život. Nakon toga on je popio kreozan, veoma jak pesticid koji se koristi za zimsko prskanje voća. On je ubrzo preminuo u porodičnoj kući, dok je njegov otac sa brojnim povredama opasnim po život prebačen u Beograd. Motivi ove porodične tragedije za sada nisu poznati, a kako saznajemo, sin je, pre nego što je popio otrov, ostavio oproštajno pismo.

2 komentara na “Pokušao da ubije oca, pa izvršio samoubistvo

  1. Tragedija, sada će verovatno svi osuđivati sina, ali ta cela porodica je godinama bila taoc ovog dede koji i ovo preživeo što bi narod rekao ni Bog baksuza neće.

    0

    0
  2. Umro je Milan Bojičić, u toj familiji 5 generacija nije mogao sin sa ocem pa je tako i Milan tukao svog oca i majku. Ovoga puta Mile nije kriv jer više nije mogao da izdrži, država je kriva što nije odvela Milana na lečenje svi su u selu očekivali nekakav ishod jer je Milan bio nepodnošljiv. Šta reći sem žalosno i nedao Bog nikome ovako da se desi…

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *