utorak, 21. maja 2024.

Policija uhapsila trojicu muškaraca

Objavljeno: 1. decembra 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U policijskoj akciji koja je izvedena danas u Valjevu uhapšene su tri osobe zbog sumnje da su trgovali eksplozivnim napravama, nezvanično saznaje portal Patak online. Akcija je izvedena oko 10.30 časova na parkingu iza Nove pijace u Valjevu. Očevici kažu da je na licu mesta bilo više pripadnika policije, koji su bili maskirani fantomkama.

„Sve je izgledalo kao na filmu. U jednom trenutku pojavio se veliki broj maskiranih policajaca, koji su napravili ’sačekušu’ za muškarce koji su bili u dva automobila, kragujevačkih i lozničkih tablica. Jedan od njih je pokušao da pobegne, ali su ga policajci stigli“, pričaju očevici ovog hapšenja.

Kako saznajemo, muškarcu koji je pokušao bekstvo je ukazana lekarska pomoć. Nezvanično saznajemo da se uhapšeni sumnjiče da su preprodavali eksplozivne naprave. Najverovatnije se radi o štapinama, koje služe za aktiviranje eksploziva ili kapsulama, koje imaju istu svrhu. Nezvanično saznajemo da su uhapšena dvojica radnika „Krušika“, pa se pretpostavlja da su eksplozivne naprave izneli iz vojne fabrike.

 

Jedan komentar na “Policija uhapsila trojicu muškaraca

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *