subota, 20. aprila 2024.

Policijskoj upravi u Valjevu potrebna 22 policajca

Objavljeno: 25. maja 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za upis 1.060 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, od kojih će se 510 stručno osposobljavati za obavljanje poslova uniformisanog policijskog službenika na radnom mestu policajac, 250 na radnom mestu saobraćajni policajac i 300 na radnom mestu granični policajac.

Zainteresovani se na konkurs mogu prijaviti do 5. juna 2020. godine i imaju mogućnost da se prilikom prijave izjasne za koje radno mesto žele da prođu stručno osposobljavanje.

Za potrebe Policijske uprave u Valjevu konkurs je raspisan za 22 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, 10 polaznika za radno mesto policajac i 12 polaznika za radno mesto saobraćajni policajac, za potrebe Policijske stanice u Ljigu.

Prijava na konkurs sa dokumentacijom, podnosi se policijskoj stanici po mestu prebivališta kandidata. Uslovi konkursa mogu se naći i na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova www.mup.gov.rs  i sajtu Centra za osnovnu policijsku obuku www.copo.edu.rs.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *