nedelja, 23. juna 2024.

Politička platforma partija okupljenih oko SPS

Objavljeno: 13. marta 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Partije okupljene oko SPS koje su 28. februara formirale novu vlast u Valjevu danas su potpisale programsko političku platformu. U platformi koju su potpisali SPS-PUPS-JS, DSS, Pokret za Valjevo, URS, Pobeda, Novosrbijanci, LDP, Pokret Snaga Srbije, SDP Rasima Ljajića i bivši članovi SPO, se navodi da je nova vlast odlučna u nameri da ostvari političku stabilnost i da stvori uslove za normalno fukncionisanje Valjeva.

“ Članovi koalicije, potpisnice ove programske platforme, opredeljuju se da zajednički rad u narednom periodu, do sledećih lokalnih izbora, bude posvećen stvaranju pozitivnog poslovnog ambijenta za strana i domaća ulaganja u izgradnju i proširenje postojećih proizvodnih kapaciteta, nastavak rada na uredjenju  komunalne infrastrukture na celoj teritoriji grada, završetku radova na započetim kapitalnim investicijama i njihovo stavljanje u funkciju, podizanju kvaliteta rada svih javnih komunalnih preduzeća, politika u oblasti obrazovanja, kulture, sporta i posebno socijalna politika pomaganja najugroženijim, mora biti definisana i vodjena tako da odmah daje pozitivne rezultate”, navodi se u ovoj političkoj platformi.

Gradonačelnik i funkcioner SPS Stanko Terzić se nada da će novoformirana skupštinska većina na vlasti biti u naredne dve godine, do raspisivanja redovnih lokalnih izbora.

Jedan komentar na “Politička platforma partija okupljenih oko SPS

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *