četvrtak, 18. aprila 2024.

Polomio sebi prste u znak protesta zbog neispunjenih obećanja

Objavljeno: 3. septembra 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Nezadovoljan što ni nedelju dana od kako je obećano dvojici rezervista nije uključena struja, Ljubomir Bradić, predsednik Udruženja boraca ratova od 1990 iz Valjeva, slomio je tokom protesta ratnih rezervista sebi četiri prsta na levoj šaci.

Pripadnici Udruženja boraca, inače, još u sredu su počeli novi štrajk na krovu zgrade gde se nalaze njihove prostorije, a Bradić, koji predvodi štrajkače, najavio je radikalizaciju protesta pošto obećanje o uključenju struje dvojici boraca koji žive u teškom materijalnom stanju, nije ispunjeno.

“Pisao sam i predsedniku Srbije i resornom ministru i gradonačelniku Valjeva, moleći za pomoć, ali niko mi nije čak ni odgovorio. Zato svaki polomljeni prst posvećujem njima, a ovaj poslednji svim dezerterima”, rekao je Bradić kome je, nakon što je sebi polomio četiri prsta na levoj šaci, pomoć ukazana u Urgentnom centru Opšte bolnice Valjevo.

Rezervisti ističu da sa krova svojih prostorija na raskrsnici Pantićeve i Ulice Vuka Karadžića neće silaziti, niti će ih iko odatle skinuti sve dok njihov zahtev ne budu ispunjen.

Jedan komentar na “Polomio sebi prste u znak protesta zbog neispunjenih obećanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *