sreda, 24. aprila 2024.

Ponovo ne radi rampa na Obilaznici

Objavljeno: 10. septembra 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Rampa na putnom prelazu na barskoj pruzi na Obilaznici, jednoj od najprometnijih saobraćajnica u valjevskom kraju, ponovo ne radi. Veliki broj automobila svakodnevno pređe prugu Beograd-Bar na Obilaznici, na putu za Užice, a mnogobrojni vozači bili su svedoci da rampa ovih dana nije bila spuštena u trenutku prolaska vozova. Slika sa podignutom rampom u trenutku dok voz prolazi objavljene su i na društvenim mrežama i izazvale su bes kod građana.

Meštani koji žive u blizini pruge Beograd-Bar kažu da prethodnih dana nije radila ni rampa, ni svetlosna signalizacija. „Verovatno su mašinovođe obaveštene o problemu, jer se iz vozova čula sirena pre nego što su stizali do Obilaznice, a pored toga, mašinovođe su malom brzinom prelazile tu saobraćajnicu“, kažu žitelji tog dela Valjeva.

Ovo nije prvi put da se pokvari rampa na Obilaznici. Poslednji slučaj je zabeležen krajem juna ove godine. Ni tada, ni sada iz „Železnica Srbije“ nismo uspeli da dobijemo odgovor na pitanje kada će kvar na ovom prelazu biti otklonjen. Pre nekoliko godina na tom mestu je poginuo jedan valjevski taksista, na koga je, dok je prelazio barsku prugu, a rampa bila podignuta, naleteo voz.

Foto: FB

Izvor: Patak online

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *