sreda, 17. aprila 2024.

Popusti za porodice sa troje i više dece

Objavljeno: 17. marta 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Valjevo je zvanično postalo član Udruženja „Pokret za decu tri plus“, jer su ugovor o saradnji potpisali gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković i predsednik Udruženja Vladica Gavrilović, saopšteno je iz Gradske uprave.

Udruženje „Pokret za decu tri plus“ iz Čačka omogućava roditeljima sa troje i više dece finansijske olakšice pri kupovini roba i pružanju usluga, ne samo na teritoriji Valjeva, već i po čitavoj Srbiji.

Valjevo je 23. lokalna samouprava koja je postala član ovog Udruženja i brojne popuste naši sugrađani mogu da ostvare u svim ovim gradovima. Popusti će se kretati od 10 do 50 odsto u zavisnosti od pravnog subjekta, a neke stvari će biti potpuno besplatne.

Foto: Grad Valjevo

Kako se navodi u saopštenju za javnost, uskoro će biti raspisan javni poziv za sve majke sa troje i više dece i nakon toga će im biti uručene kartice, kojima će obezbediti značajne popuste, a procena je da će na godišnjem nivou uštedeti od 700 do 1.000 evra. Uslov je da je bar jedno dete maloletno u trenutku prijavljivanja.

Grad Valjevo će članarinu u ovom Udruženju plaćati šest dinara po stanovniku, a sredstva od članarine će se koristi za obezbeđivanje ponosnih kartica, za izradu kataloga u kojima će se objavljivati podaci o privrednim subjektima koji daju olakšice pri kupovini roba i pružanja usluga.

„Ovom prilikom Grad Valjevo poziva sve zainteresovane privredne subjekte da se uključe u ovu akciju i da omoguće sugrađanima sa više dece popuste u njihovim objektima“, dodaje se u saopštenju za javnost Gradske uprave.

2 komentara na “Popusti za porodice sa troje i više dece

  1. Ta deca imaju dvoje roditelja a sta cemo sa samohranim majkama sa dvoje dece naprimer, ko ce njima da obezbedi popust?

    7

    1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *