nedelja, 23. juna 2024.

Poslato 100 rešenja za isključenje vode

Objavljeno: 24. februara 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Dug građana za vodu dostigao je 150 miliona dinara! Zbog nagomilanog duga ugroženo je poslovanje Vodovoda i zbog toga je krenulo isključenje vode nerodvnim platišama, saopšteno je iz ovog preduzeća. „ S obzirom na to da su iscrpljene sve mogućnosti, od slanja obaveštenja, opomena, pozivanja na dogovor do pokušaja reprograma dugova, Vodovod je prinuđen da preduzme krajnju meru, a to isključenje dužnika sa vodovodne mreže“, saopšteno je iz Vodovoda.

Rešenja o isključenju poslata su na oko 100 adresa i to korisnika koji nisu izmirili svoja dugovanja ni nakon opomena i rešenja, a račune nisu plaćali duži vremenski period. „Nadamo se da će rešenja predstavljati najozbiljniju opomenu potrošačima da blagovremeno reaguju i izmirenjem obaveza spreče da ostanu bez vode. Naš cilj nije da potrošačima bude isključena voda, već da korisnici imaju uredno vodosnabdevanje i da redovno izmiruju svoje obaveze“, kažu u Vodovodu.

U tom JKP napominju da dugovanja građana ugrožavaju održavanje sistema, nabavku opreme i druge poslove.

Jedan komentar na “Poslato 100 rešenja za isključenje vode

 1. Sve lepše od lepšeg.

  Ne mogu da shvatim: bačene pare na balon, jedva oprasmo ulice, ne mogu da se ulože pare u neurologiju (traži se način), putevi čista nula (pojedini nisu presipani i po tri godine), ne zna se šta ću sa vlasnicima koji nepropisno drže pse, a kamoli sa lutalicama?

  Predviđeno povećanje budžeta od kazni građana koji će praviti prekršaje na raskrsnici koja se snima i koja je „namerno “ obeležena da se prave prekršaji… Pa ima li to negde u svetu, valjda se preventivno deluje da se smanje prekršaji?

  A što se tiče vode, voda nekontrolisano otiče 10dana iz hidranta na raskrsnici Marka Kraljevića i Poparskog puta i ko zna gde još? Kako niko to ne vidi ranije?

  Slažem se da treba da se plaća korišćenje vode, ali se moraju uraditi socijalne karte i domaćinstva koja ne mogu da plate vodu ima da je koriste besplatno.

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *