petak, 12. aprila 2024.

Postavljena v.d. direktorka obdaništa

Objavljeno: 12. januara 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Posle smene Zlatomira Markovića, za novog vršioca dužnosti direktora Predškolske ustanove “Milica Nožica” postavljena je Katarina Janković, koja kao vaspitač dolazi iz redova zaposlenih ustanove.

Podsećamo, prošle sedmice je Ministarstvo prosvete, u rešenju koje je doneo ministar Branko Ružić, razrešilo dužnosti direktora Zlatomira Markovića, koji se na čelu valjevskih obdaništa nalazio poslednjih šest godina, tako da mu je ovim rešenjem ministra mandate praktično skraćen za dve godine.

Nova v.d. direktorka Katarina Janković u ustanovi radi poslednjih deset godina kao vaspitač, a ovu dužnost će obavljati do zvaničnog imenovanja i završene procedure za izbor direktora PU “Milica Nožica”.

Jedan komentar na “Postavljena v.d. direktorka obdaništa

  1. Srecno u radu novog rukovodstva!
    Nadajmo se velikim izmenama, da deca iz iste kuce od ustih roditelja budu u jednom objektu i da produzimo rad vrtca do 18h jer davno je proslo vreme kada je 99 %roditelja radilo do 15h. Ko decu ima u razlicitim objektima, samo da se telepotuje da ih preuzme do 16h, ako im je radno vreme do 15 i 30.

    2

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *