petak, 24. maja 2024.

Pravni tim SNS odlučuje o žalbi

Objavljeno: 28. februara 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Današnjoj sednici Skupštine grada nisu prisustvovali odbornici SNS. Odbornik dr Slobodan Gvozdenović izjavio je za Patak da će pravni tim naprednjaka narednih dana odlučiti da li će podneti žalbu državnim organima zbog, kako ocenjuje SNS, nezakonite sednice Skupštine grada. Zamenik gradonačelnika Vitomir Mitrović je smenu kadrova SNS ocenio “političkim vandalizmom”. On je najavio da će smenjeni direktori javnih preduzeća iz redova SNS  tužiti Grad i prema računici SNS, ti sudski sporovi će građane koštati oko 20 miliona dinara.

9 komentara na “Pravni tim SNS odlučuje o žalbi

 1. Ovaj BOBA lupeta ceo život, sad je i pravnik, pa savetnik u Toplani, pa optuženi u Sudu, pa u upravnom odboru GAKA.Isti je BOBA I BRADIĆ možda je bradić manje (cenzurisano).

  0

  0
  1. Ti lupetas. I kad imaju potrebu da te cenzurisu, verovatno si i nekulturan, a verovatno politicki opredeljen za ovu kvazikoaliciju koj a nece potrajati do Mitrovdana.

   0

   0
  1. Naprednjaci ce da pociste sve ostale po broju glasova, to vam je jasno i onda malo demonstrirate silu ovde na lokalu, ali odzvonilo je i sps-u, polako samo.

   0

   0
  2. MART ‘E NAS OSLOBODITI KONAČNO SVIH BANDITA CRVENE I PINK BOJE! IVICA DAČIĆ, BAJATOVIĆ, LAZAREVIĆ I SVA OSTALA KOMPROMITOVANA DRUŽINA KONAČNO ĆE SNOSITI POSLEDICE ZLA KOJE SU NANOSILI GRAĐANIMA SRBIJE1 SPS ĆE OTIĆI U VEČNOST! BRAVO ZA GRAĐANE SRBIJE, BRAVO ZA KONAČNO ZA MARTOVSKI 5. OKTOBAR!

   0

   0
   1. Saša (cenzurisano) smanji malo doživljaj i retoriku. Srbija se budi sa Omer-pašom, BOBOM u kratkim pantalonama, Klomberom,učiteljem Gagićem,Mitom-dal se neko seća njega i pita li ga za šta ko u SNS. KADROVI SU VAM ravni defektologu i otpremnini.

    0

    0
    1. HVALA BOGU DA SE SRBIJA BUDI POSLE POKUŠAJA TVOJIH SRBO DA NAS UVEDU U MRTVI SAN! NEKI SU VEĆ IZA REŠETAKA OD MINISTARA PRETHODNE VLADE I BANKARA A SLEDE I DRUGE SANKCIJE,HAPŠENJA…IMA NADE ZA SRBIJU DA STANE NA NOGE POSLE POSRNUĆA KOJE JE SNAĐE DŽABE TI SRBO SVE OVO ŠTO LUPETAŠ I SMARAŠ NA PORTALU KAD TVOJI SVAKAKO NEĆE PREĆI CENZUS!

     0

     0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *