četvrtak, 13. juna 2024.

Praznično radno vreme Doma zdravlja

Objavljeno: 28. aprila 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Za uskršnje i prvomajske praznik Dom zdravlja Valjevo radiće smanjenim obimom, uz organizovana dežurstva. Prva smena će biti od 8 do 14, a druga od 14 do 20 sati. Na Opštoj medicini radiće po jedan lekar u smeni, takođe i u Medicini rada. Na Pedijatriji će dežurati po dva lekara – pre podne u Dečjem dispanzeru, a po podne u Školskom.

Patronažne sestre će dežurati u prvoj smeni od 8 do 14 sati, a Telefonsko savetovalište za bebe i decu (broj 315-00-29) radiće svim danima uobičajeno – od 7 do 19 sati. Jedino će 2. maja biti odloženi preventivni pregledi u MZ Nada Purić, koji se uobičajeno sprovode svakog prvog ponedeljka u mesecu.

4 komentara na “Praznično radno vreme Doma zdravlja

 1. Oni u Domu zdravlja i radnim danima ne postuju radno vreme i bas me interesuje kako ce novi Gradonacelnik ko god bio i novo Gradsko rukoivodstvo reagovati , ako svi znamo da je radno vreme od 7 – 21 h? Veoma cesto boravim tamo zbog bolesti roditelja i desava se da vec u 7 i 30 h nema nikoga ili je samo jedan lekar .Ko to placa i ko to dozvoljava da nas cesto posalju u Hitnu gde moramo da cekamo dok se lekari vrate sa tererena .Nije mi jasno dezurstvo patronazne slube[ to je terenska sluba u obilazenju pacijenata , porodilja iii} ili je to samo da se zaradi koji prekovremeni .Bolje da su platili jos nekom dezurstvo u pomenutim sluzbama iz saopstenja nego patronazu..!!Ovo je samo ,,sposobnost,, Mnadzmenta!!U mojoj firmi sam od 7 do 15 h i nema mrdanja ili mala pauza od 10-15 minuta!!Toliko , i onda male plate !!

  12

  2
 2. E moj Janko. Ti ocito ne radis u privatnoj firmi. Tu nema pauze ni za wc. Vec ili radis na drzavnim jaslama ili su te sa istih isterali jer si pregurao sa tim pauzama od 10-15 minuta ili su i tebe sutnuli iz doma zdravlja pa ti krivo. Vidi se da se lepo razumes u rad sluzbi i radne sate sluzbenika u drzavnim firmama. Proveri po koliko sati imaju radnici opstine i za koje poslove. ST, JS i AVS samo potpisuju i ne gledaju sta potpisuju.

  4

  8
  1. E zato je onaj Goran sa viškom mozga zaposlio ženu u Javno zdravlje gde se ne radi mnogo, i zato trabunja po portalima da bi i njega Mika zaposlio gde se ne radi mnogo. Sve ima svoju cenu.

   14

   7
 3. Ja sam prometila da se stalno pominje taj Goran ,Nisam bas sigurna da ima bilo kakve veze taj Goran { kako vi kazete } sa ,,viskom,, mozga Da li je to problem ako neko ima ,,visak mozga,, i zasto se vi plasite toliko Gorana { trebalo bi i przime da postavite} da bi sve to bilo ok .Ovako zaista ispade da vi samo { kako vi kazete } trabunjate .Pominjnje porodice vodi u obracun koji se ovde nazire . Pisite nesto sto je vezano za temu , objavu i tacno je sve sto je je napisano {Janko}!!

  3

  11

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *