utorak, 21. maja 2024.

Predlozi za godišnje nagrade

Objavljeno: 25. februara 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Gradska komisija donela je odluku o ovogodišnjim dobitnicima nagrade Grada Valjeva, koja se dodeljuju povodom Dana Valjeva. Konačnu reč daće odbornici lokalnog parlamenta 27. februara. Komisija je predložila da godišnju nagradu u oblasti medicine dodeli dr Branku Budimiroviću, u oblasti vaspitno-obrazovnog rada predložena je direktorka škole u Brankovini Milica Ostojić, a nagrada u oblasti stvaralaštva učenika i studenata trebalo bi da pripadne Davidu Koprivici. Nagradu za umetnost trebalo bi da dobije KUD „Abrašević“, iza kojeg je sjajna pozorišna sezona, dok bi godišnja nagrada u oblasti informisanja trebalo da pipadne novinaru Slobodanu Rakoviću, koji je nedavno dobio nagradu za životno delo. U oblasti sporta nagrada bi trebalo da pripadne Marku Jovanoviću iz RK „Metalac“. Komisija je odlučila da dodeli dve specijalne nagrade. Nagradu za životno delu trebalo bi da dobije dr Vojislav Andrić, a nagradu za humanost, plemenitost i hrabrost Milan Mihailović iz Sektora za vanredne situacije.

4 komentara na “Predlozi za godišnje nagrade

 1. Milan Mihailović za humanosti?! Ovim vređate sve ove, mahom, časne ljude koji su na listi. Šta je taj Milan humano uradio, jedva čekam da čujem.

  0

  0
 2. Poćutu kao predlog predlažem. Bio je direktor Doma omladine, radio Valjeva, razume se i u Gradjevinu bio je direktor raznih Direkcija, bio je i u KPD Valjevo, neko vreme radio a neko vreme u istrazi, u politiku se razume. Niko mu ništa ne može samo mu fali ova nagrada, Grad i liči na selo Poćutu.

  0

  0
 3. Da se ustanovi nagrada UNIŠTILAC VALJEVA i odmah da se dodeli Povlenskim maglama i vidicima i onom Jokiću rodom iz Divaca. HITNO

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *