nedelja, 23. juna 2024.

Premijer Vučić obišao Medicinsku školu

Objavljeno: 28. marta 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO-  Premijer Srbije Aleksandar Vučić posle Divaca, posetio je Medicinsku školu u Valjevu, gde je prisustvovao potpisivanju ugovora o rekonstrukciji krova i zameni stolarije na tom školskom objektu. Taj posao je dobilo preduzeće „Kompresor ing“, a premijer Vučić je od izvođača radova zatražio da kvalitetno i u roku obavi posao koji je dobio na tenderu. Pored toga, premijer je obećao da će država, pored novca za zamenu krova i stolarije, obezbediti sredstva da se srede toaleti u Medicinskoj školi.

„Nema ništa gore nego kada deca ne mogu da odu u pristojan toalet. Zato taj problem mora se reši“, rekao je Vučić. On je dodao da obnovom škola i bolnica u Srbiji ova vlast radi veliku stvar za našu zemlju.

„ Posle godina i decenija propadanja, mi smo krenuli da obnavljamno škole, domove zdravlja i bolnice. Medicinska škola će dobiti novi krov i nove prostore. Dogovorili smo se da u ovoj školi budu sređeni toaleti i da učionice budu okrečene. To je naš posao i mi ćemo na svaki mogući način gledati da pomognemo da imamo bolje škole, ambulante i puteve. Neće to biti lako ni jednostavno, ali već imamo dobre rezultate i taj posao ćemo da nastavimo“, poručio je Vučić građanima koji su se okupili u školskom dvorištu Medicinske škole.

12 komentara na “Premijer Vučić obišao Medicinsku školu

  1. Nije danas 1998. godina pa da je narod gladan, nije idealno ali bice bolje…. Ali u nasem kraju narod se cudi kad se nista ne radi, cudi se kada se radi…paranoja cista….

   25

   15
   1. Samo da znate, Una, po pravopisu ,,LI “ se piše odvojeno, i nedostaje apostrof…tako da Vaš komentar treba da počne ovako :,, Da l’ nećeš…“ I sam sebe prehranjujem, kao i svi u ovoj zemlji.

    14

    7
 1. Pa Medicinskoj skoli jesu potrebne posebne nove prostorije gde ce djaci vezbati prvu pomoc kao i ostale krucijalne stvari za spasavanje zivota.

  17

  9
 2. Veliki Dan za Valjevo.Ovom posetom premijer je pokazao da nas nije zaboravio. A tek ce dolaziti kad pobedimo.Bicemo pravi evropski grad.

  16

  11
 3. Jedino što možete jeste da prosipate prazne priče, i da budete ljubomorni na sve što je čovek svojim tudom i radom postigao za ovo kratko vreme. Svaka mu čast na energiji i borbi!

  10

  7

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *