petak, 21. juna 2024.

Preminuo Dragan Živanović

Objavljeno: 4. septembra 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO-  Vršilac dužnost direktora JP „Kolubara“ Dragan Živanović preminio je u 63. godini života. Živanović je bio dugogodišnji tehnički direktor valjevskog „Vodovoda“. Prošle godine postavljen je za vršioca dužnosti direktora JP „Kolubara“, preduzeća koje se bavi izgradnjom akumulacije i brane Rovni. Živanović je rođen 5. oktobra 1954. godine u Krupnju. Posle Tehničke škole u Šapcu završio je Građevinski fakultet u Sarajevu. Bio je oženjen i otac dve ćerke.

9 komentara na “Preminuo Dragan Živanović

 1. Saučešće porodici i prijateljima pre svega.

  Ovo bi trebalo da bude tema za vas novinare, koji je ovo direktor po redu u JP „Kolubara“ kome se mandat ovako završava? Po mojoj računici peti. U nekoj normalnoj državi već bi se odavno vodila istraga jer tu definitvno nisu čista posla…

  10

  4
  1. Тачно Ваљевац. Коплико само безбожника будала има и не верују да сами себе кажњавају, што подржавају издајнике и слуге антихриста и масона, а не бране своје светиње.

   5

   4
 2. Peti iznenada preminuli direktor JP Brana Rovni. Ko što kaže gore jedan građanin, tu nisu čista posla, trebalo bi sprovesti istragu..Glavni osumnjičeni je kao i uvek, Gospod Bog. (Božeme oprosti). Ko potapa svetinju Božji Gračanicu, ne može dobro proći…nažalost, opametite se ljudi. I ne može biti slučajno da peti direktor bogohulnog projekta brane Rovni iznenada umre, tome ne može niko ubediti

  13

  4
  1. Слободно брате, спроведи истрагу зашто је пети директор ЈП Колубара, изненада преминуо, али спроведи истрагу због чега је 5 радника предузећа Ингрампоомни , који су рушили објекте у манастиру Грачаница, на различите начине страдало.
   Спроведи и истрагу како је умро инжињер, који урадио урадио пројекат, да се манастир Грачаница потопи.
   Не треба нама Бог да суди, већ наша дела нама суде, а Бог је само сведок наших дела.
   Не каже се узалуд, „КАКО РАДИЛИ, ТАКО НАМ И БОГ ДАО“

   9

   3
   1. Saučesce porodici pokojnog Dragana … odavno sam otišao iz VA I Srbije u to vreme je Direktor bio Žerajic, znam da su pomrli Bankovic, Mucić i sad pokojni Dragan, nisam znao da su bila Jos dvojica..čuo sam da je poginuo I policajac ( Ljubin sin) što je predvodio policiju da hapsi narod u Gračanici…a što se tiče Omnija glupo je komentarisati..setimo se Kako je dosao glave pokojnom velikom čoveku djordju koraću.

    3

    4
 3. Moje saucesce porodici. A vi gospodo sto povezujete smrt coveka sa potapanjem Svetinje, stidite se. Neka vam Bog oprosti. Groblja su nam puna nisu svi bili direktori brane. Blazen pokoj slugi Bozijem Draganu.

  11

  2
  1. Сестро Слободанка, сви ћемо ми добити оно што заслужујемо и не треба да ликујемо ничијој смрти, али ово је 5 директор ЈП Колубара који је преминуо, што треба свима нама да буде за опомену, шта ће се десити онима који раде на рушењу и потапању светиња. Саучишће свим 5 породицама директора који су премихули, такође саучешће и свим 5 породицама, настрадалих радника предузећа Ингрампоомни који су радили на рушењу манастирских објеката. Молимо се Богу да свима настрадали, душе буду спасене, али ме се Богу да сви Ваљевци оправославе и да им Бог отвори очи, да виде какво је зло дошло потапањем манастира Грачанице.
   Бог је дозволио да се потопи један његов дом са два потока, са којих ни два вола, честито нису могли да се напију, да би се народ ујединио у одбрани својих светиња, али народ не само да не брани своје светиње већ стаде на страну издајника и слуга антихриста и масона, који су потопили своји светињу. Чему онда да се нада народ који не бранио своје светиње и подржава издајнике и слуге антихриста и масона.
   Од овоземаљског суда и можемо се сакрити, али од Божијег суда никад.
   Како радили, тако нам и Бог дао.

   9

   2
 4. Драга браћо и сестре у Христу, не ликујмо и не судимо никоме,наше је само да опомињемо и сведочимо. Чињеница да је ово пети директор ЈП Колубара, који је преминуо од када се гради злогаласна, сатанистичка и масонска брана Ровни, треба да буде свима нама опомена, да не треба да рушимо и потапамо своје светиње и да не треба да стајемо на страну издајника и слуга антихриста и масона. Да занемаримо чињеницу, колико су новца директори ЈП Коубара, проневерили заједно за најпре извођачем Јабланица а затим и предузећем Ингрампомни, јер тај новац нису понели на онај свет, већ су отишли са већим грехом, а то је потопљеном и уништеним манастиром Грачаница.
  Подсетимо се да је за градњау сатансистичке бране Ровни најпре предвиђено 10 милиона немачких марака, а радови су на крају коштали 80 милиона евра и још увек нису сви радови завршени. Ваљевска власт као и ЈП Колубара, нису ни имали у плану завршавање бране, мислили су да музу државу докле год могу, на рачун изградње бране,али издајници и масонске слуге на власти наредише да се брана затвори и пусти у рад. Подсетићу, да сатанистичка брана Ровни нема употребну дозволу, јер ни један хидроинжињер није хтео да потпише да је брана исправна и спремна за употребу, али зомбиран народ верује издајницима на власти који кажу да је брана безбедна.
  Сутра у 17 сати је православна литија за спас Ваљевске Грачанице али и целог Србства. Браћо Ваљевци и сестре Ваљевке, покажите да нисте на страни издајника и слуга антихриста и дођите на градски трг 17 сати, одакле ће кренути православна литија.
  Како радили, тако нам и Бог дао.

  9

  5

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *