subota, 20. aprila 2024.

Prenos Skupštine na „VTV“ i „Kuli“

Objavljeno: 14. marta 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Građani Valjeva od danas direktan prenos sednica lokalnog parlamenta mogu da prate na regionalnoj televiziji „VTV“ i na radio „Kuli“. Iz gradske kase je za prenos, praćenje rada Skupštine grada i njenih tela izdvojeno pet miliona dinara. „VTV“ će za TV prenos sednica i „praćenje i video izveštavanje rada Skupštine grada“ ove godine dobiti tri miliona dinara. Milion dinara dobila je Televizija „Valjevo plus“, koja ima zadatak da prati rad mesnih zajednica i „rad odbornika na matičnim terenima“.

Televizija „Marš“ dobila je pola miliona dinara za objavljivanje servisnih informacija o radu javnih preduzeća i javnih službi čiji je osnivač lokalna samouprava. Radijski prenos poveren je Radio „Kuli“, radio stanici poznatoj po emitovanju želja, čestitki i pozdrava, koja je u vlasništvu oca jednog od pomoćnika gradonačelnika Valjeva. Za prenos sednica Skupštine grada do kraja godine ta radio stanica je dobila pola miliona dinara.

Pojedini mediji prenose da je predsednik Skupštine grada Milorad Ilić, suprotno zakonima, raspisao javni poziv za prikupljanje ponuda za praćenje aktivnosti Skupštine grada u 2017. godini putem audio-vizuelnih medijskih usluga za koje  je opredeljeno pet miliona dinara.

Jedan komentar na “Prenos Skupštine na „VTV“ i „Kuli“

  1. Zasto bas TV Vujic , zasto bas Kula?A vi koji radite kao portal stalno vas neko ruzi za bedu koju vam dodeli Mica Ilic i Slobodan Gvozdenovic .Zaokruzite ih opet neka vas gaze.Pitanje koliko je dobio Tv Vujic para ispod zita do sada a i vidimo da i dalje radi Kula ko to bese cija rodbiina je u blizini Gvozdenovica? Vi Patak Onlajn Kolubarske rs i druge sitne male stanice corak!

    6

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *