ponedeljak, 24. juna 2024.

Prijem kod gradonačelnika za vaterpoliste prvake Evrope

Objavljeno: 30. septembra 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Nakon velikog uspeha juniorske reprezentacije Srbije u vaterpolu (uzrast do 19 godina), koja je postala prvak Evrope na Evropskom prvenstvu u Crnoj Gori, igrače VK „Valis“ i Valjevce koji su članovi reprezentacije, primio je gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković, saopšteno je iz Gradske uprave.

Na Evropskom prvenstvu koje se igralo u Podgorici, za reprezentaciju Srbije igrala su trojica igrača Vaterpolo kluba „Valis“ Aleksandar Kovačević, Srđan Baucalo i Bogdan Gavrilović, a Petar Stanić igra za VK „Šabac“. Stanić i Kovačević su Valjevci i potekli su u valjevskom Vaterpolo klubu „Valisu“. Zbog obaveza, prijemu nije prisustvovao Bogdan Gavrilović.

Gradonačelnik Valjeva je još jednom čestitao na  velikom uspehu igračima VK „Valis“ i mladim igračima iz Valjeva. On je izrazio zadovoljstvo što su prijemi valjevskih sportista, naročito vaterpolista sve češći, jer je to dokaz dobrog rada trenera, uprava klubova, ali i vrhunskih igrača koji igraju u Valjevu, ili su potekli iz valjevskih klubova, navedeno je u saopštenju za javnost.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *