nedelja, 16. juna 2024.

Prijem za najbolje đake

Objavljeno: 14. avgusta 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Foto: Grad Valjevo
Foto: Grad Valjevo

VALJEVO- Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković organizovao je prijem za najbolje đake Valjeva. Đaci generacije dobili su diplomu i novčani deo nagrade – osnovci 20.000, a srednjoškolci 30.000 dinara.

Njima se ova nagrada dodeljuje u okviru nagrade grada Valjeva, kojom se povodom Dana grada Valjeva – 20. marta, nagrađuju najbolji đaci Valjeva za prošlu školsku godinu.

Kako je objavljeno na sajtu grada Valjeva, nagradu grada je primilo 22 đaka generacije – 16 osnovaca i 6 srednjoškolaca.

Tom prilikom Vukovci su nagrađeni pametnim satom. Ove godine ima ukupno 104 nosioca diplome „Vuk Stefanović Karadžić“- 66 u osnovnim i 38 u srednjim školama.

Foto: Grad Valjevo

„ Nadam se da će vam se svideti pokloni, koji su u duhu vremena i da će vas pogled na njih svakodnevno podsećati na vaš uspeh koji ste do sada ostvarili. Nadam se da će vam ovo biti podstrek da nastavite da vredno radite i u budućnosti. Još jednom vam čestitam od srca i budite sigurni da smo svi mi, kao vaši sugrađani ponosni na sve ono što ste uradili u dosadašnjem školovanju“, poručio je gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *