sreda, 24. jula 2024.

Prijem za „Vukovce“

Objavljeno: 26. juna 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Gradonačelnik Valjeva Stanko Terzić organizovao je prijem za „Vukovce“ i đake generacije valjevskih osnovnih i srednjih škola. Među osnovcima je 74 učenika koji su školovanje završili sa svim peticama, a među srednjoškolcima je njih 37. Od valjevskih osnovnih škola najviše „Vukovaca“ ima OŠ „Andra Savčić“, a od srednjih škola ih je najviše u Valjevskoj gimnaziji. Gradonačelnik Stanko Terzić je đacima poručio da mu je najlepši deo posla susret sa najboljim, najuspešnijim i najvrednijim mladim ljudima Valjeva.

„Zadovoljstva što vas ima toliko najboljih i najvrednijih, ali nažalost teška ekonomska situacija sa kojom se suočava naša zemlja i naš grad utiče na da jedan broj mladih po završetku fakulteta odlazi u inostranstvo, što teško pada i roditeljima, ali i nama koji obavljamo odgovorne poslove. Gde god da odete ne zaboravite svoju zemlju i svoj rodni grad”, rekao je Terzić.

Gradonačelnik Terzić je podsetio da lokalna samouprava izdvaja značajna sredstva za obrazovanje i da ne odvaja seoske od gradskih škola. „Naše škole su među najboljima u Srbiji, redovno izmirujemo svoje obaveze prema zaposlenima. Posebnu pažnju posvećujemo đacima, pre svega kroz Fondaciju za talentovane učenike, čiji je godišnji budžet 15 miliona dinara”, rekao je Terzić.

Jedan komentar na “Prijem za „Vukovce“

 1. Odlazite što dalje iz ove proklete avlije.

  Videćete, upoznaćete mnogo bolje ljude nego ovde. Zemaljska kula je za sav narod gde god hoće da živi.

  Ovi nas izrabljuju i sole pamet skoro 30 godina i žive na našoj grbači.

  Idite i živite od svog znanja i rada kao u normalnim zemljama. Ovi vam ovde nikada neće dati da radite nešto odgovorno, jer ste pametniji, a sistem je njihov…

  Idite…

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *