sreda, 19. juna 2024.

Prodao stanove u zgradi bez priključka na vodovodnu mrežu

Objavljeno: 17. februara 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – U samom centru Valjeva 80 porodica  „Uzorove“  zgrade je pet dana bilo bez vode, jer se ispostavilo da im je investitor prodao stanove bez priključka na vodovodnu mrežu! Da bi izbegao plaćanje dažbina investitor je stanare priključio na hidrant obližnje fabrike, koja je bila u njegovom vlasništvu, međutim, kada je taj objekat prodao, novi vlasnik je stanarima isključio vodu, jer nije želeo da plaća vodu za 80 vlasnika stanova.

„ Predrag Savić, od koga smo kupili stanove nas je prevario i zbog toga ćemo ga tužiti, jer nam je prodao stanove u zgradi koja nije priključena na gradsku mrežu. U ovoj četvorospratnoj zgradi živi 80 porodica i bilo je strašno u 21. veku pet dana biti bez vode. Sada mi moramo da platimo priključak od 750.000 dinara. Iz ’Vodovoda’ su nam izašli u susret i pustili vodu, ali dok ne završe radove, pritisak je veom loš, tako da ispred naše zgrade stoje cisterne sa pijaćom vodom“,  pričaju ogorčeni stanari zgrade u Karađorđevoj ulici.

Sporna zgrada je izgrađena u krugu nekadašnje fabrike konfekcije „Uzor“, koju je kupio Predrag Savić, vlasnik „Minse“. Savić je bio narodni poslanik i visoki funkcioner JUL-a, a nakon privatizacije „Uzora“ 325 ljudi je ostalo bez posla, proizvodnja je ugašena, a imovina rasprodata.

Jedan komentar na “Prodao stanove u zgradi bez priključka na vodovodnu mrežu

  1. Klasican prevarant,ovog treba uhapsiti odmah…Njemu nije ni bilo mesto u Valjevu,sramota je sto su mu uopste prodali fabriku…Ljigavko!

    7

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *