petak, 21. juna 2024.

Protokol o saradnji Muzeja i penzionera

Objavljeno: 11. decembra 2013.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Svi valjevski penzioneri svakog prvog petka u mesecu imaju besplatan ulaz u Narodni muzej. Postavku Muzeja mogu da besplatno pogledaju u društvu svojih unuka, a jedino im je potrebno da sa sobom ponesu ličnu kartu i penzioni ček. Ova povoljnost je proistekla iz protokola o saradnji koji su potpisali Narodni muzej i Udruženje penzionera Valjeva. Pored besplatnog ulaza za penzionere, za tu grupu ljudi, ali i njihove goste sa strane, predviđene su još neke povoljnosti, kaže direktor Muzeja Vladimir Krivošejev i dodaje da je jedan od razloga za ovu saradnju to što statistika pokazuje da veoma mali broj valjevskih penzionera posećuje ovdašnju Muzej.

Mirko Sohalifović iz Udruženja penzionera Valjeva kaže da su se penzioneri o svim pogodnostima, koje njima puno znače, vrlo lako dogovorili sa direktorom Muzeja Vladimirom Krivošejevim. “ Moram da napomenem izuzetnu kooperativnost direktora Muzeja. Mi smo se slučajno sreli u skupštinskom holu, ja sam mu prišao, pitao ga za saradnju i sve je prihvatio bez dvoumljenja. Voleo bih da naši političari i društveni radnici budu tako odgovorni i kooperativni na svojim poslovima kao što je direktor Muzeja Vladimir Krivošejev”, poručio je predstavnik valjevskih penzionera.

Posle penzionera, Narodni muzej započinje nove aktivnosti, kako bi se mladim ljudima iz Valjeva omogućile određene pogodnosti kada je u pitanju obilazak Narodnog muzeja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *