subota, 13. jula 2024.

„ Pruga i M4 moraju da budu prioritet buduće vlasti“

Objavljeno: 30. marta 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Nastavak pruge Valjevo- Loznica mora da bude jedan od glavnih prioriteta buduće Vlade Srbije. To je u Valjevu poručio počasni predsednik SPS Milutin Mrkonjić, koji je rekao da je na toj pruzi već pola posla završeno, a da je za preostale radove potrebno još oko 200 miliona evra. „Ta pruga mora da se završi, jer nije važna samo za Valjevo, već za čitav Balkan. Pored toga, što se tiče valjevskog kraja, potrebno je da se završi magistralni put ka Beogradu. Siguran sam da će ova dva projekta biti prvi poslovi vezani za Valjevo buduće Vlade, koja će, najverovatnije, biti koncipirana na istim principima“, rekao je Mrkonjić.

Počasni predsednik SPS je rekao da su Valjevci su pokazali inicijativu i sposobnost da značajne projekte urade sami. „Valjevo ima kapacitet, ljude i političko rukovodstvo, koje može zajedno da radi na boljitku građana. Tako je bilo do sada, tako će biti i ubuduće”, rekao je Mrkonjić.

On je ocenio da je aktuelna vlast u protekle četiri godine uradila dosta toga, ali je dodao i to da država nije dala Valjevu sve ono što je trebalo.

2 komentara na “„ Pruga i M4 moraju da budu prioritet buduće vlasti“

  1. Kadrovski kapacitet SPS su Otpremnina Kaplar Počuta Djole konobar pola od njih je bilo u zatvoru a i ostali bi da nisu u vlasti. Isti ljudi decenijama se hvale a sve gore i gore. Bili ste sa svima i koaliciji i sve ste prevarili, tu ste neprikosloveni u političkim prevarama.

    20

    1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *