petak, 24. maja 2024.

Radni sastanak sa predstavnicima Policijske uprave Valjevo

Objavljeno: 9. februara 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Foto: Kolubarski upravni okrug
Foto: Kolubarski upravni okrug

VALJEVO- Načelnik Kolubarskog upravnog okruga Miloš Milutinović održao je radni sastanak sa predstavnicima Policijske uprave Valjevo.

Na sastanku je istaknuto da je veoma važan rad na unapređenju saobraćajne infrastrukture, ali i da rad na identifikaciji najvažnijih bezbednosnih problema u Kolubarskom okrugu mora biti timski rad svih.

Kako je navedeno u saopštenju za javnost Kolubarskog okruga, Milutinović je naglasio da bezbednost u Kolubarskom okrugu ne može biti odgovornost samo jedne institucije, da policija tu ima ključnu ulogu, ali da je za prevenciju svih oblika kriminaliteta potrebno da svi zajednički ulože maksimalne napore, kako bi se postigla optimalna rešenja, kao i da bezbednost na ulicama i osećaj sigurnosti kod građana moraju biti imperativ u radu policije.

Takođe, Milutinović je poručio da borba protiv opšteg kriminala, kojim su najvećim delom građani pogođeni, mora biti svakodnevna i intenzivna.

Zajednički zaključak je da se ovakav vid saradnje nastavi i u budućnosti kroz konkretne aktivnosti, a sve sa ciljem sprečavanja i otkrivanja svih vrsta krivičnih dela, što bi istovremeno značilo i poboljšanje stanja sigurnosti na teritoriji Kolubarskog okruga, navedeno je u saopštenju za javnost.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *