četvrtak, 13. juna 2024.

Radno vreme ponovo skoro po starom

Objavljeno: 9. februara 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Gradska vlast izašla je u susret zahtevima vlasnika noćnih barova i pekara i njihovo radno vreme, praktično, je ponovo vraćeno na staro. Izmenom odluke o radnom vremenu, pekare i ćevabdžinice će moći da rade bez prekida, 24 sata, umesto do ponoći, dok će rad noćnim barovima vikendom biti omogućen do tri sata iza ponoći, a četvrtkom i nedeljom do dva sata posle ponoći. Radno vreme ugostiteljskih objekata, kafana , kafe-barova i restorana vikendom je produženo do jedan sat iza ponoći.

Odluka o ograničenju radnog vremena ugostiteljskih objekata i pekara doneta je u novembru prošle godine, nakon incidenta u kafeu „Zipa“ gde je jedan mladić ubijen. Vlast je sada, očigledno, podlegla pod pritisak ugostitelja i pekara, tako da im je radno vreme produženo.

2 komentara na “Radno vreme ponovo skoro po starom

  1. Nije problem radno vreme, već kriterijumi po kojima se nešto može proglasiti noćnim klubom. Da li će noćni klubovi moći da se nalaze u neposrednoj blizini stambenih objekata, i svojim radom remetiti normalno funkcionisanje gradjana?

    20

    3

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *