subota, 20. aprila 2024.

Radost davanja u susret uskršnjim praznicima u teškom vremenu

Objavljeno: 18. aprila 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Crveni krst Valjevo je obezbedio dodatna davanja i podelio korisnicima Narodne kuhinje i posebno ugroženim porodicama sa decom i starijima 540 prehrambenih paketa i isto toliko paketa za ličnu higijenu.

Prehrambeni paketi  sadrže brašno, ulje, šećer, konzerve ribe i konzerve paštete, au paketima za   ličnu higijenu se nalaze sapuni, tečnost za sudove i kaladont. Prehrambeni i paketi za ličnu higijenu su donacija ovdašnjih privrednika. Pored ovih paketa obezbeđeno je i 5040 jaja, od strane lokalnih proizvođača. Korisnici će dobiti pakovanje od 10 jaja po članu domaćinstva. Lokalna poljoprivredna gazdinstva su obezbedila 125 kg domaćeg sira, 250 grama po korisniku. Takođe, Crveni krst je iz svojih sredstava obezbedio 540 konzervi nareska od 150 grama.

Crveni krst Valjevo je ovu priliku iskoristio da korisnicima Narodne kuhinje za dane praznika bar malo olakša svakodnevicu uz moto „naše malo može biti mnogo, za one koji nemaju ni malo ili nemaju dovoljno“. Crveni krst Valjevo je svim korisnicima i građanima Valjeva čestitao Uskrs.

Kabinet gradonačelnika

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *