nedelja, 16. juna 2024.

Radovi se konačno završavaju danas

Objavljeno: 14. avgusta 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Radovi na izgradnji vrelovodne mreže u centru Valjeva konačno će biti završeni danas. Radovi se završavaju sam jedan dan pred početak Tešnjarskih večeri, tako da za vreme letnjeg festivala centralni deo Valjeva neće biti raskopan. Svi rokovi za radove na Desankinom trgu, u Karadjordjevoj i ulici Vojvode Mišića su probijeni, iako su predstavnici austrijske firme Štrabag u više navrata obećavali da će ispoštovati ugovorene rokove. Radovi su, po prvobitnom planu, trebalo da budu okončani 25. jula, što izvođač nije ispoštovao, a probijeni su i naknadni rokovi koje je austrijska firma dala čelnicima Valjeva. Taj posao, konačno, biće završen danas, tvrdi za Patak direktor gradske toplane Dejan Filipović.

Radovi na proširenju vrelovodne mreže u Valjevu finansiraju se iz kredita nemačke razvojne banke kroz program KFW4. U ovoj godini planirana je još izgradnja vrelovodne mreže u Železničkoj ulici u dužini od 600 metara. Ti radovi počeće u septembru.

Jedan komentar na “Radovi se konačno završavaju danas

  1. Ima li iko pameti? Ovi su poterani da brzopotezno okončaju posao iako su danima padale kiše. Da li se iko zapita kakav će biti kvalitet takvih radova? Vrovatno kao u Milovana Glišića. Ko će to krpljenje da plati? Dovoljno je bilo da zariče jedan lokalni đilkoš, nervozan jer ne može da „Iskaže svoj neimarski potencijal“, opasno uplašen da se izbori bliže a on ne stiže da zauzme pozu „iz kukuruzišta“! I onda drž, drž, na vrat na nos…Zbog čega? Zbog Tešnjarskih? Ili zbog straha od izborne trke? Kako je ko radio, tako će i platiti!

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *