nedelja, 23. juna 2024.

Radovi u Karađorđevoj počinju 4. maja

Objavljeno: 17. aprila 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Radovi na rekonstrukciji Karađorđeve ulice, na potezu od Višeg suda do raskrsnice sa Dušanovom ulicom, počeće 4. maja, potvrđeno je Radio Patku u Gradskoj direkciji. Do kašnjenja od 20 dana, u odnosu na prvobitni rok za početak radova, najavljen za 15. april, došlo je zbog toga što se čekalo da prođe rok žalbe na izbor izvođača radova, ali i zbog činjenice „Kompresor“, koji je dobio posao, nije još uvek nabavio neophodan materijal, niti je valjevski „Vodovod“ kupio potrebne cevi za zamenu postojećih. Direktor Gradske direkcije Dragan Jeremić kaže da su zato rešili da radovi počnu 4. maja.

Ti radovi koštaće 30 miliona dinara, a rekonstrusaće se deo Karađorđeve ulice u dužini od 299 metara. Radovi će biti završeni za 60 radnih dana. Rekonstrukcija prvog dela Karađorđeve ulice u dužini od 750 metara je završena 2011. godine. Te radove izvelo je preduzeće “Ingrapomni”, a finansirani su preko tadašnjeg NIP-a i novcem iz gradske kase. Kada budu završeni radovi na rekonstrukciji dela Karađorđeve od Suda do Jadra, preostaje još zamena asfalta u delu od “Beograd kafane” do raskrsnice sa Uzun Mirkovom ulicom.

Jedan komentar na “Radovi u Karađorđevoj počinju 4. maja

  1. Jel to istražni radovi počinju u maju. Istrage o političkom i privrednom kriminalu medju Valjevskim moćnicima i funkcionerima nikada neće početi. Čujem da se žito iz pekare 15 septembar još uvek traži, i da se svojski trude da ga ne nadju. KORUPCIJA I KRIMINAL to je sinonim za Valjevo.

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *