utorak, 23. jula 2024.

Rampa u Divcima nije radila tri dana zbog radova

Objavljeno: 26. septembra 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Rampa na putnom prelazu na barskoj pruzi u Divcima, na jednom od najprometnijih regionalnih puteva u valjevskom kraju, nije radila tri dana. Na iznenađenje mnogih vozača rampa se od ponedeljka u jutarnjim satima do juče nije spuštala u trenutku kada su prolazili vozovi, što su zabeležili mnogi građani i te fotografije su delili na društvenim mrežama. Kako saznaje portal Patak online, rampa nije radila zbog radova „Železnica Srbije“ na relejnom osiguranju u stanici Slovac, kojim je obuhvaćen i prelaz u Divcima, zbog čega je i rampa bila van funkcije.

Inače, veliki broj automobila svakodnevno pređe prugu Beograd-Bar u Divcima, na putu koji vodi za Mionicu, Divčibare i Ljig, a mnogobrojni vozači bili su svedoci da rampa nije spuštena u trenutku prolaska vozova. U „Železnicama Srbije“ kažu da je sada situacija normalizovana i da je rampa u Divcima u funkciji.

U valjevskom kraju najviše nesreća je bilo na putnom prelazi na obilaznici, na putu za Užice, kao i na prelazu u Popučkama, gde je život izgubilo više osoba.

Foto: arhiva

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *