petak, 14. juna 2024.

Raspored cisterni sa vodom

Objavljeno: 17. maja 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- JKP „Vodovod“ Valjevo obezbedio je cisterne sa zdravom, pijaćom vodom, kako bi se ublažile nestašice u delovima grada u kojima su restrikcije vode. Cisterne sa vodom su postavljene na sledećim lokacijama: selo Klinci kod Doma, Radino Brdo  kod Trgoteke, Jakova Nenadovića kod S krivine, Sedlari  kod Borine kafane, Jadar parking. Kamion cisterna od 15 do 17 časova je u Kolubarskoj ulici, a od  17 do 19 časova na Suvoj Česmi.

Štab za vanredne situacije grada Valjeva saopštava da svi građani koji su pretrpeli štetu od poplava, mogu podneti prijave na broj telefona:014/315-0143 u vremenu od 8 do 22 časaili lično, popunjavanjem formulara koji se predaje na Pisarnici Gradske uprave Valjeva, koja će raditi i u dane vikenda od 7 do 15 časova

Danas do 17 časova u mesnoj zajednici Naselje oslobodilaca Valjeva  i ispred Narodnog muzeja Valjevo organizovano je prikupljnje pomoći za ugrožena područja. Građani Valjeva mogu da donesu hranu (konzerve, brašno, šećer, slatkiše, testenine…), flaširanu vodu, lekove, sredstva za higijenu i dezinfekciju, ćebad.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *