subota, 20. aprila 2024.

Rehabilitacija Ulice Braće Nedić

Objavljeno: 3. septembra 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U toku su radovi na rehabilitaciji Ulice Braće Nedić u Mesnoj zajednici Brđani, u dužini od 894 metra. Ona je pretrpela velika oštećenja nakon poplava 2014. godine, kada je saobraćaj  sa regionalnog puta Valjevo – Loznica preusmeren u ovu ulicu.

Izvođač radova je „Preduzeće za puteve Valjevo“.

Rukovodilac Odeljenja za građevinsko zemljište i infastrukturu Branko Vuković je najavio radove koji slede nakon asfaltiranja ove ulice.

„ U planu je rehabilitacija Ulice Cake Milivojevića, gde je u prethodnom periodu rađena rekonstrukcija vodovodne mreže, a nakon te ulice će se rehabilitovati ulice na Divčibarama. Što se tiče izgradnje ulica, ispod Šeste škole, za Podgorsku ulicu će se rebalansom budžeta opredeliti sredstva za rekonstrukciju vodovodne mreže, nakon čega ćemo mi izvesti radove i asfaltirati. Ta ulica je već dugo godina u planu da se asfaltira i ove godine će biti završena“, rekao je Vuković.

Predsednik Mesne zajednice Brđani Aleksandar Petrović se zahvalio rukovodstvu grada Valjeva na dobroj saradnji i naveo šta ih sve očekuje od radova u narednom periodu.

„Postoji mogućnost da ove godine na proleće uradimo trotoar, od produžetka Radničke ulice pored Vojske, što nam je potrebno zbog dece. Građani su pisali veliki broj zahteva za asfaltiranje nekih ulica. Vodovod nas malo koči po pitanju asfaltiranja Podgorske ulice, trebalo je to ranije da se završi, ali rebalansom budžeta, biće odobrena sredstva, tako da ćemo nakon tih radova asfaltirati i ovu ulicu“, naglasio je predsednik Mesne zajednice Brđani.

Grad Valjevo je za rehabilitaciju ulica na gradskom području opredelio 28 miliona dinara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *