sreda, 24. aprila 2024.

Rekonstrukcija valjevske bolnice sledeće godine

Objavljeno: 1. oktobra 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Gotovo godinu dana je prošlo od najave i gradske vlasti konačno su raspisale tender za za izradu projekta rekonstrukcije objekata valjevske bolnice. Međutim, s obzirom na rokove, izvesno je da rekonstrukcija bolnice neće početi ove godine.

Plan javnih nabavki Grada Valjeva predviđa da za projekat rekonstrukcije Opšte bolnice Valjevo bude izdvojeno 50 miliona dinara sa PDV-om.

Podsećamo, rekonstrukciju bolničkih objekata finansira država preko Kancelarije za javna ulaganja, dok je jedina obaveza Grada Valjeva bila da obezbedi projekat, za čiju nabavku se čekalo skoro godinu dana od najave da će se rekonstrukcija raditi.

Tender za izradu projekta vrednog 50 miliona dinara, inače, raspisan je 25. septembra tako da je rok za podnošenje ponuda 26. oktobar. S obzirom na ove rokove, izvesno je da radovi na rekonstrukciji objekata bolnice neće početi ove, već sledeće godine i to, zbog kompleksnosti objekata, moraće da se radi u nekoliko faza.

Kako se navodi u konkursnoj dokumentaciji za projekat, planom rekonstrukcije predviđeni su radovi na zgradama Poliklinike, Neurologije i Pedijatrije, Centra za rehablitaciju, Hirurškog bloka, Grudnog odeljenja i Patologije.

Jedan komentar na “Rekonstrukcija valjevske bolnice sledeće godine

  1. Ko je kriv za odugovlacenje oko rekonstrukcije Bolnice i sta se krije iza toga?Ja kazem odgovorno gvozdenovic gradonacelnik koji je doveo u pitanje lecenje i bezbednost gradjana i jos pitanj da li je ucenjivao sadasnjeg v d direktora Zorana Djuric i koje su to vrste bile ucene , pa ako pisem ne istinu da me demantuju i jedan i drugi a mozda i jos neko jer ocito da se gvozdenovic sluzi politickim ucenama pretnjama da bi dosao do nekog svog ,,cilja ,, i udovoljio njegovoj basket ekipi ? Izgubi kintu u dzepu gvozdenovic , Klonfer ona odbornica prijateljica gvozdenoviceva jer su mozda mislili da ce lova na neke njihove racune , al Drzava rece NE, NEE!!!!

    1

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *