petak, 21. juna 2024.

Rotarijanci posadili drveće u školskom dvorištu u Brđanima

Objavljeno: 24. novembra 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U dvorištu novoizgrađene škole u Brđanima, koja još uvek nije primila prve đake, valjevski rotarijanci posadili su 35 stabala crvenog javora. Ova akcija je organizovana povodom obeležavanja 21. godišnjice postojanja valjevskog Rotari kluba. Stabla crvenog javora su posađena duž desne strane saobraćajnice u istočnom delu dvorišta ispod novoizgrađene škole.

“Na ovaj način je formirana potpuna funkcionalna i estetska celina, zaokruženi uređeni deo prostora u dvorštu novoizgrađene obrazovne institucije. Sadnice posađenog crvenog javora stare su pet-šest godina i u narednih nešto manje od decenije trebalo bi da porastu do šest-sedam metara visine, čineći sjajan drvored koji će značajno ulepšati eksterijer škole i videti se iz svih delova grada”, rekao je član Rotari kluba David Maksimović.

Rotari klub Valjevo, koji je osnovan 23. novembra 1996. godine, aktivno se pridružio realizaciji globalne ideje ovogodišnjeg predsednika Rotari Internacionala Jana Rajzlija, koji je pozvao svakog rotarijanca u svetu da u svojoj okolini zasadi bar po jedno drvo i time da doprinos zdravoj životnoj sredini i očuvanju planete.

3 komentara na “Rotarijanci posadili drveće u školskom dvorištu u Brđanima

    1. Drugovi gorani rotari, kako se to dosetiste baš tog brda? Kako se ne setiste da su u celom gradu glavne ulice ogoljene? Licemerje je kada sadite drvored ka vašem preminulom i nezakonito na ledini sahranjenom bratu i tim nezakonjem da se Brkin brat – slikar sahrani mimo groblja, sada nastavljate drugim nezakonjem jer za tu sadnju ne videsmo a gde je projekat, gde je pitan bilo ko iz grada? Ili je dovoljno da se pojavi onaj mali od Keja, pa da pritajenim nasiljem nastavljate tamo gde ste stali? Vidim poturili ste i Stojadina da se odjednom angažuje oko izgradnje crkve na Brđanima. Zar crkva već nije rekla da Ljuba Popović ne može biti sahranjen u porti starog hrama? I sad preko patetične religiozne priče poturate novo kukavičije jaje samo da bi portom obuhvatili i taj, sa ledine, grob a onom brkatom dali nadu da će te mu omogućiti aleju! Ma neće moći taman da se prevrnete naopačke!

      14

      0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *