utorak, 23. jula 2024.

Sanacija devet mostova

Objavljeno: 29. decembra 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Sedam meseci nakon majskih poplava Gradska direkcije započela je sanaciju devet mostova koji su oštećeni sredinom maja. Za te radove je izdvojeno 16,7 miliona dinara, a izvođač je preduzeće Ingrapomni. Radi se sanacija mosta na Ribarima na reci Obnici, mosta kod Đedine brane na reci Obnici, sanacija mosta za Ćebiće na reci Jablanici, mosta za Đurđeviće u Babinoj Luci na reci Rabas, sanacija mosta (propusta) u Oglađenovcu na reci Ub, sanacija pločastog propusta na reci Ljubostinji, zatim propusta na reci Ljubostinji u Rađevom selu, koji je veza sa Podgoričkom ulicom,  sanacija mosta u Valjevskoj Loznici i mosta u Gornjoj Bukovici na reci Kovačici. U Gradskoj direkciji kažu da je već završena sanacija četiri mosta, dok će na preostalih pet radovi biti okončani kada vremenske prilike budu bolje.

2 komentara na “Sanacija devet mostova

  1. Jedan most da se nazove po defektološkom fakultetu, kao zahvalnost struci u izgradnji mostova i puteva u Gradskoj direkciji u Valjevu.

    0

    0
  2. Kad se ovako nabraja izgleda da su to veliki radovi,ali ako se ima u vidu cifra koja se pominje od 16 miliona dinara,a samo most kod naselja Veselinovic kosta 25 miliona a nije ni zapocet kao i dva mosta na Obnici kod zatvora onda je jasno da je ovo prodavanje magle!

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *