utorak, 21. maja 2024.

Sedam uhapšenih u akciji „Grom“

Objavljeno: 28. decembra 2013.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – U nastavku akcije „Grom“, na području valjevske Policijske uprave u Kolubarskom okrugu, uhapšeno je sedam osoba zbog trgovine narkoticima i ilegalnog posedovanja oružja. Svima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. U akciji je zaplenjeno ukupno 250 grama narkotika i dve puške, karabin i lovačka puška. Kako saznajemo, svi uhapšeni su od ranije poznati policiji.

8 komentara na “Sedam uhapšenih u akciji „Grom“

 1. Konačno pored Gorenja i čarapane u našem gradu imamo i treću ustanovu koja radi svoj posao.

  Gorenje, čarapana i PU Valjevo.

  0

  0
 2. Kad budete hapsili Valjevske Tajkune sa političkom pozadinom bavićete se kriminalom, a ovako policija i tužilaštvo prave Novogodišnju predstavu za narod.

  0

  0
 3. Ako Vučić i novi načelnik Marković, nastave istim intezitetom i pohvataju sve one koji su nas pokrali, glasam za njih i njihovu politiku kako god se ona zvala.

  0

  0
 4. Par SNS botova (naruceni komentatori) na svim valjevskim sajtovima ostavlja iste komentare. Promenite bar poneku rec da ne izgleda bas tako namesteno. 🙂

  0

  0
  1. Par SPS botova (naručeni komentari) na svim valjevskim sajtovima ostavljaju iste komentare. Promenite bar poneku reč da ne izgleda baš tako namešteno. 🙂

   0

   0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *