subota, 20. jula 2024.

Sednica 2. jula, SPS protiv poskupljenja komunalija

Objavljeno: 20. juna 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Prva sednica Skupštine grada biće održana 2. jula, a dva dana kasnije biće održana još jedna sednica lokalnog parlamenta. To je na konferenciji za novinare SPS potvrdio funkcioner te stranke Dragan Jeremić. On je rekao da su još pre mesec dana koalicionim partnerima predložili da se odustane od povećanja cena komunalnih usluga, tako da ne bi trebalo da dođe do najavljenog poskupljenja vode i usluga iznošenja smeća.

Jeremić je ponovio da je gradsko rukovodstvo, u kome je SPS vodeća partija, učinili sve što je u njihovoj moći za vreme poplava. “Sada čekamo da država donese poseban zakon da bi mogli da počnemo da saniramo posledice poplava, prvenstveno da popravimo puteve i saniramo klizišta. Što se tiče regionalnih puteva, primedbe pojedinih građana da ne radimo ništa po tom pitanju su neosnovane, jer su ti pravci, poput puta za Loznicu, u nadležnosti države”, rekao je Jeremić.

3 komentara na “Sednica 2. jula, SPS protiv poskupljenja komunalija

  1. Poćuta je primer kako je učenik prevazišao svog učitelja. Gde je sad Mika Jokić a gde je Poćuta.Smenjuje Gradonačelnika direktore, upravne odbore, a gde si ti Valjevomsa ovakvima.

    1

    0
  2. Mika je u Turskoj na moru, Poćuta broji pare, i povremeno se konsultuje sa KOSMAJCEM SA POVLENA, politička ljubav zna da prašta.Pokradoše prijatelju sve po Valjevu, eto tu smo.

    1

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *