nedelja, 16. juna 2024.

Sednica Skupštine grada 26. septembra?

Objavljeno: 3. septembra 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Sednica lokalnog parlamenta, najverovatnije, biće održana 26. septembra, potvrđeno je Radio Patku u Gradskoj upravi. Tom sednicom bi trebalo da predsedava predsednik Skupštine grada Mihailo Jokić, koji se ponovo vratio na tu funkciju, nakon odluke Upravnog suda koji je ocenio da je njegova smena bila nezakonita. Na dnevnom redu bi trebalo da bude i izbog direktora u tri javna preduzeća. Za mesto direktora “Vidraka” je konkurisao Đorđe Milanović, koji se trenutno nalazi na čelu tog JKP, dok je jedini kandidat za direktora “Toplane” aktuelni vršilac dužnosti direktora tog preduzeća Dejan Filipović. Za mesto direktora JP “Kolubara”, koje je zaduženo za izgradnju brane Rovni, konkurisao je samo Petar Živojinović, nekadašnji direktor Preduzeća za puteve Valjevo, dok se na konkurs nije javio aktuelni vršilac dužnosti direktora “Kolubare” Miodrag Marković. Predsednik Komisije za izbor direktora i sekretar Skupštine grada Aleksandar Janković izjavio je za Patak da se Komisija još uvek nije sastala, niti donela odluku o predlozima za izbor direktora u tri javna preduzeća. On kaže da će taj posao biti završen narednih dana. Konačnu reč o budućim direktorima “Vidraka”, “Toplane” i “Kolubare” daće odbornici lokalnog parlamenta.

6 komentara na “Sednica Skupštine grada 26. septembra?

 1. Ovaj iz Vidraka smenio onog Jugovića sa groblja, da dovede Mikinog Bobana (cenzurisano), da bi bio izabran za direktora, i to je politika drugorazrednjaka iz Divaca.

  0

  0
 2. Dzabe se biraju direktori Toplane i Vidraka kada se smenjeni direktori vracaju odlukom suda, to je gotova stvar. I tada ce Skupstina biti u problemu.

  0

  0
 3. Na šta je Valjevo spalo, ko su mu direktori javnih preduzeća, pa ja neće pošten i stručan svet ni da konkuriše da ima posla sa svakim. A o onom Jugoviću sa groblja ako ga je skinuo, al treba nekog moralnijeg da dovede, ono je mesto koje je posebno kod Srba, a ne ovaj ima (cenzurisano).

  0

  0
  1. Svaka cast direktore kad smeni onog Jugovica (cenzurisano) sto je uzeo 24 licna dohodka iz Krusika i verovatno kao deficitaran kadar Kumrovacke skole uz pomoc svog kuma Reje zaposlio se u Vidrak.Da ima drzave on ne bi trebao ni da radi ali takvi kao on danas prolaze,direktore samo cisti

   0

   0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *